info@beezdomtrips.com

|     Let’s BEE travellers!

TOP
Read more about us and our trips!

Concept

Τι είναι τελικά πιο μαγικό σε ένα ταξίδι; Ποια είναι η συνταγή της επιτυχίας;

Εμείς, πιστεύουμε ακράδαντα πως ο προορισμός έχει πάντα σημασία, αλλά συχνά δεν έχει τόση αξία αν δεν έχεις πλάι σου καλή παρέα. Και αυτή είναι η βασική κοσμοθεωρία των Beezdomtrips: να συνδυάσουν την εξερεύνηση, τα αξιοθέατα, την περιπλάνηση αλλά πλάι σε άλλα νεαρά άτομα, με τα οποία μοιραζόμαστε τη θέληση για ζωή και προφανώς έχουμε πάνω κάτω κοινά ενδιαφέροντα.

Η ιδέα προήλθε από το γεγονός ότι δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην Κύπρο, δηλαδή να μπορεί ένας νέος να ταξιδέψει, είτε solo είτε με την παρέα του σε νεανικά ταξιδιωτικά γκρουπ, που να έχουν νεανικό πρόγραμμα! Και τι εννοούμε νεανικό; Ξέρετε εσείς… Λίγα αξιοθέατα, λίγα μουσεία, πολλές εμπειρίες, πολλές φωτογραφίες, πολλά νεανικά activities, πολύ shopping, πάρα πολύ φαγητό, γέλιο, χορό και διασκέδαση! Καλώς ή κακώς τα πλείστα οργανωμένα ταξίδια αφορούν μεγαλύτερες ηλικίες, εξού και οι πιο τσιμπημένες τιμές.

Για φαντάσου όμως να μπορείς να ταξιδεύεις νεανικά, πιο φθηνά και να αποφεύγεις άσκοπες περιπλανήσεις ή επισκέψεις σε βαρετά μέρη, που μάλλον θα αφορούσαν μία άλλη ηλικία. Για φαντάσου να ήταν όλα οργανωμένα από κάποιον, κι εσύ απλώς να τα απολαμβάνεις. Για φαντάσου να μην σπαταλάς καθόλου χρόνο στο google maps ή στις κρατήσεις από δω κι από εκεί που σου ρουφάνε όλη την ενέργεια, αφού εμείς θα έχουμε φροντίσει για όλα αυτά. Και φαντάσου ακόμη όλα αυτά να είναι κομμένα και ραμμένα στα νεανικά «θέλω», μα το κυριότερο… να τα ζεις με την καλύτερη νεανική παρέα!

Και εδώ που τα λέμε, δεν χρειάζεται καν να τα φανταστείς γιατί όλα αυτά είναι πέρα για πέρα αληθινά και ονομάζονται BEEZDOM TRIPS!

Τα Beezdomtrips διοργανώνονται από νέους, έμπειρους ταξιδιώτες, σε συνεργασία με αξιόπιστους συνεργάτες ταξιδιωτικών πρακτορείων. Βλέπουμε τα ταξίδια ως μία ευκαιρία για να ταξιδέψουμε πρώτα απ’ όλα εμείς οι ίδιοι, αλλά και έπειτα να γνωρίσουμε νέα άτομα!

Φυσικά, η Ομάδα μας τοποθετεί ψηλά την υπευθυνότητα και την ασφάλεια του ταξιδιώτη, γι’ αυτό δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη!

Εκτός από αρκετά από τα μέλη του Beezdom που ταξιδεύουν κάθε φορά, την ομάδα των Beezdom travellers συνοδεύει κάθε φορά ένας συνοδός/αρχηγός αποστολής, στον οποίο μπορείτε να απευθύνεστε για τυχόν προβλήματα ή απορίες.

Αν κάνεις ακόμη δεύτερες σκέψεις για το αν θα μας επιλέξεις για το ταξίδι σου, τότε σου δίνουμε 10 λόγους για να το κάνεις:

No.1 Τα προγράμματα είναι καταρτισμένα από νέους, για νέους.
No.2 Αν δεν έχεις παρέα για να ταξιδέψεις, θα γίνουμε εμείς η παρέα σου.
No.3 Τα Beezdomtrips είναι οικονομικά ταξίδια, αφού απευθύνονται σε νεανικό κοινό.
No.4 Δεν υπάρχουν κρυμμένα κόστη και ανεπιθύμητες εκπλήξεις!
No.5 Το γκρουπ, συνοδεύεται πάντα από Ελληνόφωνους συνοδούς/ξεναγούς.
No.6 Γιατί τα Beezdomtrips συνδυάζουν εξερεύνηση, αξιοθέατα, χαλάρωση και ψυχαγωγία!
No.7 Δεν σπαταλάς χρόνο για να ακολουθείς βαρετά οργανωμένα προγράμματα πρακτορείων που απευθύνονται κυρίως σε μεγαλύτερες ηλικίες.
No.8 Θα κάνεις και τις γνωριμίες σου, και που ξέρεις ίσως φύγεις και με νέους φίλους!
No.9 Όλοι οι συνταξιδιώτες σου θα είναι νέοι, ηλικίας 18-45 ετών!
No.10 Θα πάρεις τις πιο ινσταγκραμικές φωτογραφίες, γιατί μία φωτογράφιση ποτέ δεν απουσιάζει από το πρόγραμμα μας.
No.11 Last but not least, απόφυγε τα πολλά άγχη και άσκοπη ταλαιπωρία, αφού εσύ απλώς θα ακολουθείς τον αρχηγό της αποστολής, χαλαρά και care-free! ?

***ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ, ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ. Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΕΤΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΗΛΙΚΙΑΣ 18-45.

Αν έχεις πειστεί, τότε τι περιμένεις; Μπες στις ανάλογες κατηγορίες και κλείσε το επόμενό σου ταξίδι με τους Beezdom Travellers και ετοιμάσου για ανεπανάληπτες εμ-BEE-ρίες!

Εδώ μπορείς να δεις μερικές φωτογραφίες από τα Beezdom Trips καθώς και από δράσεις του Beezdom.

Και όλα αυτά δεν θα υπήρχαν αν δεν υπήρχε το Beezdom, η νούμερο 1 διαδικτυακή νεανική ομάδα σε Ελλάδα και Κύπρο. Πρόκειται για ένα blog νέων αρθρογράφων, στο οποίο αρθρογραφούν πάνω από 80+ άτομα, για θέματα διαφόρων κατηγοριών. Εκτός απ’ αυτό όμως το Beezdom είναι και πολλά άλλα. Διοργανώνει φιλανθρωπικές και εθελοντικές δράσεις, κάνει πρωτότυπες διαδικτυακές δράσεις, είναι ενεργό σε ότι αφορά τα κοινωνικά δρώμενα και πλέον, διοργανώνει και τα Beezdom Trips! Κάποιες φορές όμως, τα λόγια είναι περιττά, γι’ αυτό ενημερωθείτε μπαίνοντας κατευθείαν στην ιστοσελίδα, πατώντας στη φωτογραφία που ακολουθεί πιο κάτω.

Join our Beezdom & be a bee!

Τι λες λοιπόν, ταξιδεύουμε για εμ-BEE-ρίες;

You don't have permission to register