info@beezdomtrips.com

|     Let’s BEE travellers!

TOP
Do you have any questions?

FAQ

Συχνές ερωτήσεις

Ό,τι θες να γνωρίζεις για τα Beezdom Trips είναι εδώ!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΛΙΚΑΚΟ ΟΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ;

Δυστυχώς ναι. Μπορείς να ταξιδέψεις μαζί μας αν είσαι από 18 μέχρι 45 ετών.

ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΣΤΑ BEEZDOM TRIPS?

Τα Beezdom Trips είναι ανοιχτά προς όλο το κοινό, δεν είναι απαραίτητο να ανήκεις στην Ομάδα του Beezdom, αρκεί να προλάβεις να κλείσεις μία θέση.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ BEEZDOM ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΩ;

Όχι, τα ταξίδια μας είναι ανοιχτά στο κοινό, φθάνει να είσαι νέος 18-45 ετών και να προλάβεις να κλείσεις μία θέση!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ;

Όχι φυσικά, πέρα του ηλικιακού περιορισμού (18-45 ετών).

ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ BEEZDOM TRIPS ΑΠ' ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ;

Μπορείς να μάθεις περισσότερα και στην κατηγορία “CONCEPT”.

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ;

Η ομάδα των Beezdom Trips έχει διοργανώσει το πρόγραμμα για το ταξίδι, του οποίου η τιμή περιλαμβάνει σχεδόν όλα όσα πρόκειται να επισκεφθούμε/κάνουμε στα ταξίδια μας, οπότε δε θα χρειαστείς πολύ περισσότερα πέραν από την τιμή του πακέτου. Οποιαδήποτε επιπρόσθετα (φαγητά, ψώνια, έξτρα εκδρομές) εναπόκειται στον καθένα για το έξτρα κόστος που θα χρειαστεί.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΕΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ;

Δυστυχώς στα ταξίδια μας δεν επιτρέπονται παιδιά (κάτω των 18 ετών), γιατί δεν θα μπορέσουν να ακολουθήσουν τις δραστηριότητες που οργανώνονται και απευθύνονται κυρίως σε ενήλικες.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΩ SOLO?

Εάν δεν έχεις παρέα, έλα να ταξιδέψουμε μαζί και να γίνουμε μια παρέα! Στα ταξίδια μας επιτρέπονται οι solo travellers. Η τακτοποίηση στο δωμάτιο θα γίνει κατά συνεννόηση με την ομάδα μας. Δηλαδή αν επιθυμείς μπορείς να κλείσεις Single Room (με έξτρα κόστος) ή να μπεις σε δωμάτιο με έναν άλλον solo traveller!

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΕΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΥΣ;

Εννοείται πως μπορείς να έρθεις με την παρέα σου, δεδομένου ότι υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες θέσεις!

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΔΩΜΑΤΙΑ;

Η τακτοποίηση στα δωμάτια γίνεται μετά από συνεννόηση με την ομάδα των Beezdom Trips. Εάν είστε παρέα, θα σας τακτοποιήσουμε ανάλογα με τις επιθυμίες σας. Εάν είστε solo, θα έχεις τη δυνατότητα για single room (με έξτρα κόστος) ή να τακτοποιηθείς σε δωμάτιο μαζί με έναν άλλον solo traveler του ίδιου φύλου φυσικά! (ευκαιρία να κάνεις και νέους φίλους!)

ΠΩΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ;

Επειδή ταξιδεύουμε ομαδικά, επιδιώκουμε να κλείνουμε θέσεις για όλο το γκρουπ μαζί στο αεροπλάνο. Εάν όμως αυτό δεν είναι δυνατό, αφορά την εκάστοτε εταιρεία.

ΤΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ;

Ανάλογα με το ταξίδι, η ομάδα των Beezdom trips θα σου ζητήθει να παραχωρήσεις αντίγραφο διαβατηρίου ή ταυτότητας για την έκδοση των εισιτηρίων, τα οποία πρέπει να είναι σε ισχύ. Σε περιπτώσεις που οι προορισμοί προϋποθέτουν visa για την είσοδο σε άλλη χώρα, θα ενημερωθείς ανάλογα για τη διαδικασία. Για να ταξιδέψεις με διαβατήριο, φρόντισε να μην είναι ληγμένο και να υπάρχει περιθώριο τουλάχιστον 6 μηνών από την ημερομηνία λήξης του (καθώς κάποιες χώρες το απαιτούν).

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ;

Για κάθε ταξίδι υπάρχουν περιορισμοί ακύρωσης εισιτηρίου, ανάλογα. Κάθε φορά που δημοσιεύεται ένα πρόγραμμα, θα πρέπει να διαβάσεις τους Όρους και τις Προϋποθέσεις ακύρωσης για το εν λόγω ταξίδι, που διαφέρουν σε κάθε περίπτωση.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ;

Βέβαια! Κάθε Beezdomer θα καλύπτεται με ταξιδιωτική ασφάλιση από εγκεκριμένη ασφαλιστική εταιρεία με την οποία συνεργαζόμαστε.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ;

Για να θεωρηθεί η κράτησή σου ασφαλής και επιβεβαιωμένη, θα πρέπει να καταθέσεις ένα ποσό προκαταβολικά σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας, το οποίο θα ορίζεται κάθε φορά στους Όρους και τις Προϋποθέσεις κάθε ταξιδιού. Σε περίπτωση κράτησης χωρίς προκαταβολή, η κράτηση δεν ισχύει. Το συνολικό ποσό του εισιτηρίου το πληρώνετε σε δύο δόσεις (προκαταβολή 50% και το υπόλοιπο 50% αργότερα).

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ;

Για να κλείσεις εισιτήριο θα πρέπει να πληρώσεις την προκαταβολή, το ύψος της οποίας θα καθορίζεται στους Όρους και Προϋποθέσεις κάθε ταξιδιού. Για το υπόλοιπο ποσό μπορείς για σημαντικούς λόγους να συζητήσεις με την ομάδα για ευκολίες πληρωμής.

ΠΩΣ ΚΑΝΩ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΑΞΙΔΙ;

Κρατήσεις για τα ταξίδια γίνονται μέσα από την ιστοσελίδα μας www.beezdomtrips.com και μόνο. Μετά την κράτησή σου, θα επικοινωνήσει μαζί σου μέσω mail η ομάδα για διευκρινήσεις και λεπτομέρειες.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ;

Τα ξενοδοχεία μας επιλέγονται προσεκτικά με τη βοήθεια συνεργατών και φροντίζουμε να είναι νεανικά και αξιοπρεπή. Κάθε ταξίδι διαφέρει και επιλέγουμε τη διαμονή ανάλογα με τις ανάγκες μας με προτεραιότητα την καθαριότητα και την υγεινή. Τα ονόματα των ξενοδοχείων, αναφέρονται στην ανακοίνωση των ταξιδιών.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ;

Μην ανησυχείς γι’ αυτό και έγνοια σου, πριν ταξιδέψουμε θα λάβεις ειδικό μειλ για να προετοιμάσεις την γκαρνταρόμπα σου :). Για παράδειγμα αν υπάρχει επίσημο δείπνο, ή camping ή πεζοπορία, ή θάλασσα, θα ενημερωθείς εκ των προτέρων.

ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ;

Επειδή είμαστε νέοι, χρησιμοποιούμε όλα τα μέσα μεταφοράς, ακόμα και τα μαζικής, για εξοικονόμηση χρημάτων.

ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ;

Αρκετές απ’ αυτές ναι. Οι πληροφορίες αυτές σε κάθε περίπτωση αναγράφονται στο πρόγραμμα που δίνεται εκ των προτέρων και μπορείς να διαβάσεις πριν κλείσεις.

ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ;

Το φαγητό δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή. Σε περιπτώσεις που μερικά γεύματα συμπεριλαμβάνονται (όπως πχ το πρωινό) αναφέρεται ρητά στο ενδεικτικό πρόγραμμα του ταξιδιού που θα διαβάσεις πριν κλείσεις μαζί μας!

ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ;

Τα προγράμματα των ταξιδιών μας ανακοινώνονται αρκετό καιρό πριν και δίνεται συνήθως ένα ενδεικτικό deadline για να κάνεις κράτηση και σταματά η δυνατότητα κράτησης μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων. Ακολουθούμε την πολιτική “First comes, first served”!

ΤΙ ΡΟΥΧΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ;

Ανησυχείς κι εσύ για την γκαρνταρόμπα σου ε; Συμμεριζόμαστε την αγωνία σου γι’ αυτό λίγο πριν το ταξίδι μας θα πάρεις ένα ενημερωτικό μειλ στο οποίο θα αναγράφεται και ο στυλιστικός κώδικας του ταξιδιού, γιατί είναι και μερικά ταξίδια που είναι δύσκολα από άποψη καιρικών συνθηκών. Μόνο μην ξεχάσεις να φέρεις μαζί σου κάτι κίτρινο!

SOS: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΩ ΚΑΤΙ ΚΙΤΡΙΝΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ;

Μη διανοηθείς να έρθεις σε ταξίδι μαζί μας και να μην φέρεις μαζί σου κάτι κίτρινο! Έστω ένα φούτερ, μία μπλούζα, μία κορδέλα, ένα κασκόλ κάτι. Αλλιώς αποβάλλεσαι!

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;

Προφανώς όχι! Άλλωστε γιατί να πληρώσεις και να μην το ακολουθείς; Τα ταξίδια μας έχουν οργανωμένο πρόγραμμα, το οποίο δίνεται αναλυτικά στους ταξιδιώτες πριν κλείσουν και για να περάσουμε καλά το σέβεται κάθε άτομο που ταξιδεύει μαζί μας. Φυσικά, στο πρόγραμμα υπάρχουν προαιρετικά ή προαιρετικές μέρες, στα οποία μπορείτε αν θέλετε να μην ακολουθήσετε και να κάνετε κάτι δικό σας.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ;

Σε κάθε ταξίδι το γκρουπ συνοδεύεται από έναν τουλάχιστο αρχηγό αποστολής στον οποίο μπορείτε να απευθύνεστε για κάθετι που σας απασχολεί, ο οποίος συχνά αναλαμβάνει και χρέη ξεναγού.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ;

Μπορείτε να μας στέλνετε οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με τα ταξίδια στο mail μας: info@beezdomtrips.com ή να μας καλέσετε τηλεφωνικώς στο 99921194.

You don't have permission to register